Plan eenvoudig uw Gratis interieuradvies gesprek!

Binnenhuisarchitect Lineale Rhenen voor een interieurontwerp op schaal getekend

Hebt u altijd eens uw uitdagende interieur vraagstuk willen voorleggen aan een professionele binnenhuisarchitect?

Loopt u tegen één van de onderstaande vragen of hebt u andere interieur vraagstukken?
Plan dan een gratis adviesgesprek in onze showroom of bij u thuis!

 • Is uw interieur in de loop van de tijd door deelvervangingen rommelig geworden en wilt u meer structuur en samenhang aanbrengen?
 • Wilt u deelvervanging, kleurverandering of andere aanpassingen doorvoeren en alles optimaal tot zijn recht laten komen?
 • Wilt u weten wat de mogelijkheden in uw eetkamer, woonkamer of slaapkamer zijn?

In al de bovenstaande gevallen kunt u gratis en vrijblijvend een beroep doen op ons om gedurende 1,5 uur onze expertise in te zetten om uw ideale interieuroplossing te bedenken.

Heeft u een ander interieurprobleem? Legt u het gerust per mail of telefonisch aan ons voor en wij zullen u laten weten, of we u misschien kunnen helpen met het bedenken van de oplossing ervan.

Wij staan met veel plezier voor u klaar. Natuurlijk zorgen we ook voor een goede kop koffie.
Het is goed om te weten dat onze kennis en passie vooral uitgaat naar moderne interieurs met karakter.

Adviesgesprek bij u thuis óf in de Linéale showroom

Bij het inplannen van het gratis advies gesprek bieden wij u twee opties:

 1. Afspraak in onze showroom te Rhenen (zowel overdag als in de avond mogelijk);
 2. Afspraak bij u thuis (in de avond mogelijk, maximaal 1 uur enkele reisafstand vanaf Rhenen).

Voor het gratis interieuradvies gesprek nemen wij 1,5 uur de tijd voor het beantwoorden van uw vragen en het oplossen van uw interieurvraagstukken. Ons advies is geheel vrijblijvend. zo krijgt u zelf alle gelegenheid om te beoordelen welke meerwaarde ons advies u te bieden heeft.

 

Bezoek van de Linéale showroom?

Komt u graag naar de showroom? Dan is het verstandig om een bouwtekening van uw plattegrond, gevelaanzichten, foto’s en soms stalen of andere relevante voorbeeldmaterialen mee te nemen. U kunt zowel overdag, als ’s avonds een afspraak maken op de showroom.

U kunt ook voor de afspraak deze gegevens alvast mailen, zodat wij het al ‘een nachtje onder ons kussen kunnen leggen.’

 

Interieuradvies gesprek bij u thuis?

Als u wilt dat wij naar u toe komen, kan dat dinsdag tot en met vrijdag ’s avonds na 19:30 uur, het exacte tijdstip is afhankelijk van de benodigde reistijd (maximaal 1 uur enkele reisafstand vanaf Rhenen).

Onze professionals nemen voor de afspraak alvast telefonisch contact met u op. Dit geeft een goede voorbereiding en zorgt voor een effectief en waardevol adviesgesprek.

 

Wat kunt u verwachten van ons interieuradvies?

Tijdens het gratis advies gesprek kan er aandacht worden gegeven aan de volgende factoren:

 • Ruimtelijke indeling;
 • Lichtinval;
 • Routing en looplijnen;
 • Positie ten opzichte van uitzicht, open haard en TV;
 • Contactmogelijkheden met elkaar in de ruimte;
 • Evenwicht in volumes en kleuren;
 • Structuren en materiaalgebruik:
 • Stijlcontrast en/of juist -harmonie;
 • Akoestiek;
 • leefbaarheid in aansluiting op uw wensen.

U krijgt een persoonlijk advies, waarbij de door uzelf gestelde criteria ook het toetsingskader zijn, waarop u de waarde van het advies mag beoordelen.

Wij stellen u veel vragen, waarna er in veel gevallen al gelijk in het eerste gesprek door ons mogelijke oplossingsrichtingen worden aangedragen. Soms zijn dat abstracte formuleringen, als ideaal einddoel, die nadere uitwerking behoeven.

Veel vaker zijn het concrete ideeën, soms door elementen in uw interieur te verplaatsen en daardoor de ruimte anders in te delen, of het zijn schetsen met een bepaald concept, die later kunnen worden gedetailleerd, als het u een interessant idee lijkt.

Naast de door u aangereikte criteria, nemen wij zelf al allerlei aspecten mee in onze advisering, waarmee wij u pro-actief attent maken op mogelijke nadelen van eventuele keuzes, zodat u optimaal beschermd wordt tegen het nemen van teleurstellende besluiten.

Deze manier van meedenken in uw situatie, en vooral onze grote kennis van designcollecties, onze ruime ervaring en creatieve benadering, vormen een unieke combinatie, die u als resultaat een aanzet voor een interieuroplossing met karakter op zal leveren.

Tot zover wordt deze eerste aanzet niet door ons in rekening gebracht: het kost u dus niets!

Als u verdere uitwerking van de concept oplossingen en ideeën wilt, hoeft u dat zelfs ook geen extra kosten op te leveren. Als u namelijk opdracht geeft aan Linéale tot levering van de meubelen en uitvoering van het plan, worden de gemaakte advieskosten verrekend met uw aankopen. Zo levert deze keuzebegeleiding u enkel voordelen op.

Wij horen graag wanneer wij u mogen adviseren en zien uw interieurvragen als uitdaging om uw wensen vorm te geven in een nieuw interieur met karakter!

Handtekening-Gert-Doornebal

Er zijn nog geen reacties.

Reactie toevoegen.

Uw reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.